JAN MARGARIT

ATLETA DEL SALOMON INTERNATIONAL TEAM

Campió d’Espanya Júnior KV _ Campió del món Juvenil KV _ Campió del món Juvenil de Skyrunning _ Sots-Campió de les Vertical World Series

“El procés de coaching amb el que hem treballat m’ha ajudat a centrar-me en el que depèn de mi per trobar noves oportunitats.”

EUGENI GIL

ATLETA DEL BUFF PRO TEAM

6è als Skyrunner World Champs _ 12è Copa del Món de Skyrunning

“​El treball que fem amb en Pol m’ajuda a focalitzar-me en el que m’agrada. és una bona manera per rendir millor en tots els meus objectius.”

​ABDELFATAH DALAL

ATLETA DE SALOMON SPAIN

Bicampió d’Espanya Júnior de curses per muntanya_ 3r Absolut a la Copa d’Espanya de curses per muntanya

“El coaching me ha ayudado a encontrar a mi verdadero yo, a esa persona que disfruta de lo que hace. Me siento muy afortunado por haber llegado a dejar de lado los problemas y empezar a pensar en las soluciones.”

JUAN CARLOS GALÁN

TÈCNIC DE LA RFEA I ENTRENADOR

Responsable de les evaluacions de maratonians de la Real Federación Española de Atletismo (RFEA) _ Director tècnic del Club Atletisme Olesa _ Entrenador de fondistes del Club d’Atletisme Canaletes _ Entrenador de corredors d’èlit de trail, marató i triatló

“El coaching m’ha permès trobar el què en la meva professió i centrar-me en allò que suma i no en el que no puc controlar. Estar més ben centrat cap a on vaig i no preocupar-me per la resta.”

DAVID BERNARDO

EX-ATLETA D’ÈLIT

Sots-campió d’Espanya de 1500 m.ll juvenil _ Sots-campió d’Espanya de 3000 m.ll. en pista coberta promesa _ Ex-atleta d’èlit i actual Mestre de la cooperativa Daina-Isard

“Valoro l’aprenentatge de saber valorar el moment que personalment et trobes i actuar de la millor manera, sense pressions i sense angoixa. Considero que el coaching no tan sols t’ajuda a prendre decisions, sinó bones decisions.”

CLARA SOBERBIO CASES

ARQUERA INFANTIL DEL TIR ARC OLESA

3 vegades Campiona de Catalunya de tir amb arc sala i aire lliure_ Sots-Campiona de Catalunya de tir amb arc en sala i aire lliure

“Amb el coaching estic aprenent a sentir l’arc i no pensar en la diana. En competir igual que entreno. Tinc els meus propis recursos. Quan em perdo recordo en confiar de nou.”

Centre de Tecnificació de curses per muntanya de Catalunya

 

Des del 2017 col·laboro amb el Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya com a coach d’alt rendiment, acompanyant a joves talents en la seva formació i desenvolupament com a atletes i persones.

La feina que realitzo és la de treballar aspectes relacionats amb l’autoconeixement i el desenvolupament personal per tal que cada atleta descobreixi què el mou, amb què es vincula i quins valors són importants per ell. També abordem aspectes com l’elaboració d’objectius realistes,  la responsabilitat, la presa de decisions … Amb la idea de crear una base des d’on realitzar sessions individualitzades per acompanyar-los a descobrir estratègies per alliberar tot el seu potencial esportiu d’acord amb qui decideixen que volen arribar a ser.