SOBRE JO

I què t’ofereixo

Em considero un motivat de la ment i les emocions.

M’enfoco en que les persones som capaces de crear les nostra pròpia dialèctica entre els estímuls que rebem i les respostes que generem: Si no és voluntari no és lliure. 

Graduat en disseny i comunicació per l’Escola Elisava i en humanitats en disseny per la University of Southampton (UK)Postgraduat en coaching i lideratge personal per la Universitat de Barcelona i Màster en coaching i lideratge personal de l’Institut Gomà, i màster en formació del professorat, amb matrícula en processos d’innovació pedagògica. Format en preparació física (RFEG) i en entrenament personal, amb matrícula pel meu projecte final. 

Actualment també treballo en projectes relacionats amb els drets civils a l’administració (igualtat i drets LGTBIQ+) i sóc mànager a Salomon de l’equip d’ambaixadores i ambaixadors de Catalunya. 

La meva visió sobre la vida és holística; busco poder viure de manera multidisciplinar. No som el que fem, sinó el com ho fem i amb quina finalitat.

 

També sóc un motivat de l’esport i la preparació física. L’activitat física és un camí d’autoexploració i també un recurs per donar-nos estímuls químics. 

He sigut internacional amb la Selecció Catalana amb la que he aconseguint resultats destacats a la Copa del món. He sigut campió de Skyrunning d’Andorra, Espanya i Portugal i campió de Catalunya.

Actualment estic aprenent a relacionar-me amb l’esport des del gaudir.

 

COACHING

Coaching d’alt rendiment i desenvolupament personal

COACHING D’ALT RENDIMENT

Les persones que han d’assolir objectius, sovint aprenen a viure enfocats en metes. Tenen una alta capacitat de sacrifici i treball, però sovint traslladen aquesta manera de fer a la resta d’àmbits de la seva vida, provocant efectes contraris als desitjats. Amb el Coaching d’alt rendiment acompanyo a atletes i professionals a enfocar-se en el seu ser per a que puguin orientar-se a la seva fi o objectiu. Descobrint els seus valors i utilitzar-los com a guia per ser congruents amb el que realment és important a les seves vides, i poder alliberar tot el seu potencial a través d’aquest reconeixement. 

Som molt més que un resultat.

COACHING
DESENVOLUPAMENT PERSONAL

Si vols aprendre sobre tu mateix i els teus propis recursos. Si busques un canvi personal o vols desenvolupar estratègies de lideratge, t’ofereixo aprendre a crear respostes i  prendre decisions alineades amb qui ets i amb el propi benestar.

FORMACIÓ
APRÈN A LIDERAR-TE

Et proposo treballardes d’un espai per explorar i descobrir-se. Aprenent sobre el teu moment vital i a on et vols enfocar.

ENTREVISTES I ENLLAÇOS

 

El Hombre en busca de sentido

Recomanació del llibre: El Hombre en busca de sentido

PREMSA ESCRITA

Skyrunner series

Entrevista a Pol d’Olesa, guanyador de les Sky Series 2016

Rac1

L’últim rècord de Kilian Jornet

PODCASTS

Radio Estel

Entrevista a radio Estel: Missió i vocació

Radio d'Esvern

Entrevista a radio Esvern: Magazin matinal Justa la Fusta

Olesa Radio

Entrevista a esportiva al programa radiofònic Hotel Gori