PERQUÈ JO?

I què t’ofereixo

Sóc en Pol Rodríguez i Salvador, un motivat de la ment i les emocions. I sé quin és el meu propòsit: Dedicar-me a la meva passió. I ho sé perquè he donat moltes voltes fins arribar a descobrir-me i descobrir-ho.

Graduat en disseny i comunicació per l’Escola Elisava i graduat en humanitats en disseny per la University of Southampton (UK)Postgraduat en coaching i lideratge personal per la Universitat de Barcelona i Màster en coaching i lideratge personal de l’Institut Gomà, a on em van donar l’oportunitat d’inciar el meu propi descobriment.

Sóc tot allò que em defineix i sobretot tot allò que construeixo per enfocar-me a qui vull ser: JO MATEIX.

Considero la vida com una dialèctica entre els estímuls i la persona. Crec que necessitem una tensió vital com a mitjà de transformació. De la mateixa manera que practiquem esport buscant millores fisiològiques, també necessitem una tensió vital des d’on crear canvis neuronals a través de nous hàbits.

També sóc un motivat de l’esport. És una necessitat vital que em recorda que no estic tant il·luminat com per no dependre de cap estímul.

Formo part de la SELECCIÓ CATALANA de curses per muntanya. He sigut internacional amb la Selecció Catalana a la copa del món (2016-2018).
També sóc Campió de les Skyrunner National Series d’Andorra, Espanya i Portugal (2016) i Campió de Catalunya de curses per muntanya (2019).

Em considero un afortunat perquè agraeixo els dons que m’ha regalat la vida. I aquesta fortuna és la que ensenyo i transmento als meus clients.

Treballo des de l’essència de les persones, des de l’autenticitat i la veritat, que no és el mateix que el que perceben i es creuen. Això últim és el fruit de la majoria dels nostres poblemes i patiments.

Considero el cos com un reflex de l’ànima, i crec que el desenvolupament emocional és el camí per a poder alliberar tot el nostre potencial.

COACHING

Coaching d’alt rendiment i desenvolupament personal

COACHING D’ALT RENDIMENT

Acompanyo a atletes a enfocar-se en el seu ser per a que puguin orientar-se a la seva fi o objectiu. Descobrint els seus valors i aprendre a posar-los en primer lloc per ser congruents amb el que realment és important a les seves vides, i poder alliberar tot el seu potencial a través d’aquest reconeixement.

Som moltíssim més que un resultat.

COACHING
DESENVOLUPAMENT PERSONAL

Si vols aprendre sobre tu mateix i els teus propis recursos. Si busques un canvi personal o vols desenvolupar estratègies de lideratge o intel·ligència emocional. T’ofereixo aprendre a donar respostes i  prendre decisions alineades amb qui ets i amb el propi benestar.

FORMACIÓ
APRÈN A LIDERAR-TE

Oferim als i les alumnes de centres educatius l’oportunitat de treballar en un espai per explorar i descobrir-se. Aprenent de si mateixos per saber en quin moment es troben de la seva vida i a on volen arribar.

ENTREVISTES I ENLLAÇOS

El Hombre en busca de sentido

Recomanació del llibre: El Hombre en busca de sentido

PREMSA ESCRITA

Skyrunner series

Entrevista a Pol d’Olesa, guanyador de les Sky Series 2016

Rac1

L’últim rècord de Kilian Jornet

PODCASTS

Radio Estel

Entrevista a radio Estel: Missió i vocació

Radio d'Esvern

Entrevista a radio Esvern: Magazin matinal Justa la Fusta

Olesa Radio

Entrevista a esportiva al programa radiofònic Hotel Gori