QUI SÓC

D’on vinc, què sento i què faig

Sóc en Pol d’Olesa. Llicenciat en disseny i comunicació per l’Escola Elisava i la University of Southampton, vaig fer un gir de 180º i, deixant de banda les pors vaig arribar al món del coaching i la intel·ligència emocional.

Avui sóc postgraduat en coaching i lideratge personal per la Universitat de Barcelona i compto amb el Màster en coaching i lideratge personal de l’Institut Gomà, al que li estic molt agraït per l’oportnitat de descobrir-me.

Una part molt important de la meva vida està enfocada en l’esport. Formo part de la SELECCIÓ CATALANA de curses per muntanya. He sigut internacional amb la Selecció Catalana a la copa del món (2016).
També sóc Campió de les Skyrunner National Series d’Andorra, Espanya i Portugal (2016).

Aquest 2018 torno a competir internacionalment amb la Selecció Catalana a la copa del món.

Em considero un afortunat pels dons que m’ha regalat la vida i que em treballo per poder arribar a ser qui vull. A través de l’esport visc la natura i la muntanya, el meu altre gran amor i necessitat vital.

Treballo des de l’essència de les persones, des de l’autenticitat i la veritat, superant superficialitats i floritures.

Transmeto als meus clients i atletes tots els aprenentatges que visc amb l’esport i el lideratge personal. Considero el cos com un reflex de l’ànima, i cada vegada sóc més conscient de la necessitat de desenvolupar-nos emocionalment per a poder alliberar tot el nostre potencial.

COACHING

Coaching d’alt rendiment i desenvolupament personal

COACHING D’ALT RENDIMENT

Acompanyo a atletes a enfocar-se en el seu ser per a que puguin orientar-se a la seva fi o objectiu. Descobrint els seus valors i aprendre a posar-los en primer lloc per ser congruents amb el que realment és important a les seves vides, i poder alliberar tot el seu potencial a través d’aquest reconeixement.

Som moltíssim més que un resultat.

COACHING
DESENVOLUPAMENT PERSONAL

Si vols aprendre sobre tu mateix i els teus propis recursos. Si busques un canvi personal o vols desenvolupar estratègies de lideratge o intel·ligència emocional. T’ofereixo aprendre a donar respostes i  prendre decisions alineades amb qui ets i amb el propi benestar.

FORMACIÓ
APRÈN A LIDERAR-TE

Oferim als i les alumnes de centres educatius l’oportunitat de treballar en un espai per explorar i descobrir-se. Aprenent de si mateixos per saber en quin moment es troben de la seva vida i a on volen arribar.

ENTREVISTES I ENLLAÇOS

El Hombre en busca de sentido

Recomanació del llibre: El Hombre en busca de sentido

PREMSA ESCRITA

Skyrunner series

Entrevista a Pol d’Olesa, guanyador de les Sky Series 2016

Rac1

L’últim rècord de Kilian Jornet

PODCASTS

Radio Estel

Entrevista a radio Estel: Missió i vocació

Radio d'Esvern

Entrevista a radio Esvern: Magazin matinal Justa la Fusta

Olesa Radio

Entrevista a esportiva al programa radiofònic Hotel Gori