SOBRE JO

I què t’ofereixo

Sóc en Pol Rodríguez i Salvador i sóc Coach, entrenador personal i atleta de muntanya internacional. Treballo de manera holística, que vol dir que treballo amb el recurs que calgui per a les necessitats dels meus clients: Jo m’adapto a ells i no al revés. Vaig decidir abandonar el corsé de l’especialització professional perquè saber molt d’una cosa em donava una única visió davant dels reptes. I com deia Maslow, si tan sols tens un martell tot et semblaran claus.

Les experiències que he viscut han sigut aprenentatges amb els que traço una metodologia viva que s’enfoca a desenvolupar noves perspectives (nous coneixements), que ajuden a canviar els pensaments per actuar de manera diferent. Així ho aplico en el meu treball diari amb gent com tu. Perquè cadascú pugui prendre decisions lliures i plenes de sentit, enfocades a una finalitat i aprenent tot allò que els sigui necessari per assolir els seus objectius.

A més a més, la meva formació en l’àmbit del disseny, l’art i les humanitats m’ha dut a desenvolupar una alta capacitat de pensament divergent. Imaginar, dubtar, crear, i tornar a començar per arribar a projectar la millor solució. Així, la creativitat està present i molt lligada a la meva vida i al que ofereixo a les persones amb les que treballo.

És amb aquesta creativitat amb la que t’ofereixo aprendre a construir noves guies per dirigir les teves accions. És amb aquesta creativitat que t’acompanyaré a capacitar-te per crear la teva pròpia dialèctica entre els estímuls que reps i les respostes que generes. Com va dir Viktor Frankl, és en aquest espai entre l’estímul i la resposta a on tenim l’oportunitat d’escollir des de la llibertat. Aquest és l’espai des d’on t’ofereixo treballar i créixer.

Si vols conèixer més sobre aquesta vessant de mi, mira’t el meu treball com a coach d’alt rendiment esportiu.

Si vols una visió més acadèmica de mi, et puc dir que:

  •  Sóc graduat en disseny per Elisava i Bachelor of Arts in Humanities per la University of Southampton.
  • Sóc Postgraduat en coaching i lideratge personal per la Universitat de Barcelona
  • Màster en coaching i lideratge personal de l’Institut Gomà i 
  • el Màster en formació del professorat amb matrícula en processos d’innovació pedagògica.
  • També estic titulat com a preparador físic i entrenador personal per la Real Federación Española de Gimnasia i professional de ROPEC (Generalitat de Catalunya).

A més, gran part de la meva vida està relacionada amb l’esport i la competició d’alt nivell. He sigut corredor de la Selecció catalana i de l’equip Nike de trail, aconseguint campionats de Skyrunning i trail estatals i nacionals, sent campió de Catalunya i pujant a varis podis en proves de la Copa del Món de Skyrunning i curses internacionals.

Actualment formo part de Salomon  i segueixo en actiu en l’esport d’alt nivell.

L’activitat física és un camí d’autoexploració i dedicar-me a l’esport d’alt nivell m’ha permès aprendre dues claus dels processos de coaching: 

  • la necessitat de partir d’una metodologia de treball adaptada a la pròpia realitat i 
  • la importància de la relació atleta-entrenador com a pilar del procés de millora. Ser aprenent és la millor actitud per qui vol millorar.

COACHING

Coaching d’alt rendiment i desenvolupament personal

COACHING D’ALT RENDIMENT

Les persones que han d’assolir objectius, sovint aprenen a viure enfocats en metes. Tenen una alta capacitat de sacrifici i treball, però sovint traslladen aquesta manera de fer a la resta d’àmbits de la seva vida, provocant efectes contraris als desitjats. Amb el Coaching d’alt rendiment acompanyo a atletes i professionals a enfocar-se en el seu ser per a que puguin orientar-se a la seva fi o objectiu. Descobrint els seus valors i utilitzar-los com a guia per ser congruents amb el que realment és important a les seves vides, i poder alliberar tot el seu potencial a través d’aquest reconeixement.

Som molt més que un resultat.

COACHING
DESENVOLUPAMENT PERSONAL

Si vols aprendre sobre tu mateix i els teus propis recursos. Si busques un canvi personal o vols desenvolupar estratègies de lideratge, t’ofereixo aprendre a crear respostes i  prendre decisions alineades amb qui ets i amb el propi benestar.

FORMACIÓ
APRÈN A LIDERAR-TE

Et proposo treballar per explorar i descobrir-te. Aprenent sobre el teu moment vita i a on et vols enfocar.