Què és el coaching d’alt rendiment?

El coaching teleològic d’alt rendiment té com a base la psicologia i filosofia. És un procés d’intervenció que acompanya a les persones a alliberar el seu màxim potencial posant-lo al servei dels seus reptes i objectius.

 

Què persegueix?

Oferir-te l’oportunitat d’aprendre a liderar la teva vida, responsabilitzan-te dels seus sentiments, decisions, accions i resultats. Poder connectar-te amb qui ets per tal de que puguis decidir què és el que més et convé.

T’acompanyo a desenvolupar els teus valors ètics com a guia per orientar-te i aconseguir els teus objectius.

Aprendre a ser congruent amb el que és realment important per tu, i a través d’aquest reconeixement alliberar tot el teu potencial.

A qui s’adreça?

Si ets un atleta que busca l’excel·lència i sents que el que aconsegueixes no et satisfà. Abordem l’alt rendiment des del pla racional i emocional per desenvolupar estratègies que t’ajudin a alliberar tota la teva preparació i potencial.

Si formes part d’un equip esportiu o si ets tècnic/entrenador i t’agradaria poder oferir als teus atletes un acompanyament emocional que els reforci el treball físic.

També és útil per a l’alt rendiment de persones que lideren equips, projectes i empreses.

“El procés de coaching amb el que hem treballat m’ha ajudat a centrar-me en el que depèn de mi per trobar noves oportunitats.”

CAMPIÓ D’ESPANYA JÚNIOR KV   •  CAMPIÓ DEL MÓN JUVENIL KV   •  CAMPIÓ DEL MÓN JUVENIL DE SKYRUNNING   •  SOTS-CAMPIÓ DE LES VERTICAL WORLD SERIES

És bon moment per iniciar un procés de Coaching…

01

Si estàs en un moment difícil i no saps com afrontar-ho.

02

Si sents que no estàs donant tot el que podries.

03

Si et sents pressionat per la competició i els objectius.

04

Si creus que els teus resultats no reflexen la teva preparació.

​“El treball que fem amb en Pol m’ajuda a focalitzar-me en el que m’agrada. És una bona manera per rendir millor en tots els meus objectius.”

6è ALS SKYRUNNER WORLD CHAMPS  •  12è COPA DEL MÓN DE SKYRUNNING